21/03/17 ~ Ανακοίνωση Δειγματοληψίας Έρευνας 84

Ρέθυμνο 27-3-17  ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΠΡΟΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ  ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

  • ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΩΓΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ (ΥΠΟ)  και
  • ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ BINOMIAL LOGISTIC REGRESSION ANALYSIS (ΥΕΣ)

Ειδοποιούνται οι Φοιτητές/τριες που έχουν τα παραπάνω μαθήματα ότι την ΔΕΥΤΕΡΑ 27-3-17 θα διεξαχθεί  μη υποχρεωτική, όπως πάντα, ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ (30% του τελικού βαθμού) και με τις εξής παραμέτρους:

1.  Υποχρεωτική εκπαίδευση των Δειγματοληπτών 8.45-10.00, στο Εργαστήριο Κοινωνικής Στατιστικής του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης. Όσοι καθυστερήσουν στην εκπαίδευση δεν θα λάβουν φάκελο.

2.  Άμεση έναρξη της τριήμερης Δειγματοληψίας 27, 28 και 29 Μαρτίου, σύμφωνα με ημερήσιο κατάλογο που θα συνταχθεί από τον υπ. Διδάκτορα Θοδωρή Σφακιανάκη, ύστερα από ηλεκτρονική συνεννόηση με τους προτιθέμενους να συμμετάσχουν.

3.  Υποχρεωτική Εισαγωγή των Δεδομένων στους Η/Υ το αργότερο μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 29-3-17 και ώρα 21.00.

4.  Καθημερινές ώρες ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑΣ 10.00-14.30 το πρωί, και 17.30-20.30 το απόγευμα.

5.  Στη συγκεκριμένη ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ μπορούν να συμμετάσχουν οι 28 πρώτοι που θα δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή, μέσω της φόρμας:

https://goo.gl/QqZjx3

Η φόρμα θα παραμείνει ανοιχτή το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 23-3-17, εκτός εάν συμπληρωθούν νωρίτερα οι διαθέσιμες θέσεις.

6.  Δεν δικαιούνται να συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ όσοι/ες στο παρελθόν δήλωσαν συμμετοχή σε κάποια και στη συνέχεια την άφησαν ανολοκλήρωτη, ή όσοι αρνήθηκαν εκπαίδευση. Τέλος, οι συμμετέχοντες σε αυτήν, αλλά και σε όλες τις ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΊΕΣ του εαρινού εξαμήνου, είναι υποχρεωμένοι να διαβάσουν και να κατανοήσουν βαθιά τα κείμενα ΟΔΗΓΗΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ 2017 και ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ 2017, τα οποία σας αποστέλλονται άμεσα.

7.  Ωστόσο ο κανονισμός λειτουργίας της Ερευνητικής μου Ομάδας θα εφαρμοστεί στο ακέραιο. Οποιοσδήποτε συλληφθεί για fabricated Data, όπως τόσες φορές έχω πει, απομακρύνεται αυτόματα από όλα μου τα μαθήματα και δεν θέλω ούτε να τον ξέρω. Δεν αστειεύομαι. Και δεν θα επιτρέψω σε κανένα να μολύνει με πλαστά/ κατασκευασμένα Data την ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ.

8.  ΠΡΟΣΟΧΗ! Κατά το παρόν εαρινό εξάμηνο του 2016-2017 το προσφερόμενο μάθημα ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ BINOMIAL LOGISTIC REGRESSION ANALYSIS είναι ΥΕΣ και γίνονται δεκτοί σε αυτό μέχρι 50 άτομα.

9.  Σήμερα Δευτέρα (27/3/17), η θεωρία του ΥΠΟ θα γίνει κανονικά στην αίθουσα B1.29 και στις ώρες 11.30-14.30, το δε ΥΕΣ στο Εργαστήριο Κοινωνικής Στατιστικής και Πολιτικής Έρευνας στις ώρες 15.30-17.30.

10.  Τελικά, όπως πάντα, όλα θα πάνε καλά. Να προσέρχεστε ανελλιπώς στις παραδόσεις τόσο του ΥΠΟ όσο και του ΥΕΣ ώστε να αποκτήσετε ολοκληρωμένη γνώση του αντικειμένου (παρακολούθηση 3 τουλάχιστον μαθημάτων με βαθμό πάνω από 8), και να καταστεί δυνατή στο τέλος, η έκδοση άρτιας ΣΥΣΤΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ στα Ελληνικά και στα Αγγλικά.

11.  Παιδιά όλοι μαζί, δυνατά. Να σηκώσουμε τον ήλιο της Έρευνας πάνω από την Ελλάδα.

Ο Διδάσκων

Βασίλης Δαφέρμος,   Καθηγητής Κοινωνικής Στατιστικής Π.Κ.