24/10/18 ~ Ανακοίνωση Δειγματοληψίας Έρευνας 105

Ρέθυμνο 29-10-18.  ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΠΡΟΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ  ΤΩΝ  ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ:

  • Η ΕΜΒΑΠΤΙΣΗ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΣΤΑ ΕΜΠΕΙΡΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ (ΥΕΠ)
  • ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ MULTINOMIAL LOGISTIC REGRESSION (ΥΕΣ)

Ειδοποιούνται οι Φοιτητές/τριες που έχουν τα παραπάνω μαθήματα ότι την ΔΕΥΤΕΡΑ 29-10-18  θα διεξαχθεί  μη υποχρεωτική, όπως πάντα, ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ (30% του τελικού βαθμού) και με τις εξής παραμέτρους:

1. Υποχρεωτική Εκπαίδευση των Δειγματοληπτών τη ΔΕΥΤΕΡΑ 29-10-18 και αυστηρά στις ώρες 8.45-10.00, στο Εργαστήριο Κοινωνικής Στατιστικής και Πολιτικής Έρευνας του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης. Όσοι καθυστερήσουν στην εκπαίδευση δεν θα λάβουν φάκελο. Το φάκελο των απόντων θα τον λάβει ο πρώτος επιλαχών κ.ο.κ., που θα είναι παρών από την αρχή (8.45). Κανένα δεν θα περιμένουμε να έρθει όποτε του αρέσει στην Εκπαίδευση των Δειγματοληπτών, μια διαδικασία κεφαλαιώδους σημασίας.

2. Άμεση έναρξη της τριήμερης Δειγματοληψίας 29, 30 και 31 Οκτωβρίου, σύμφωνα με ημερήσιο κατάλογο που θα συνταχθεί από τον υπ. Διδάκτορα Θοδωρή Σφακιανάκη ύστερα από ηλεκτρονική συνεννόηση με τους προτιθέμενους να συμμετάσχουν.

3. Υποχρεωτική Εισαγωγή των Δεδομένων στους Η/Υ το αργότερο μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 31-10-18 και ώρα 21.00.

4. Καθημερινές ώρες ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑΣ 10.00-14.30 το πρωί, και 17.30-20.30 το απόγευμα.

5. Στη συγκεκριμένη ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ μπορούν να συμμετάσχουν οι 28 πρώτοι που θα δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή, μέσω της φόρμας:

https://goo.gl/NQRJVN

Η φόρμα θα παραμείνει ανοιχτή το αργότερο μέχρι και την Παρασκευή 26-10-18 εκτός εάν συμπληρωθούν νωρίτερα οι διαθέσιμες θέσεις.

6. Δεν δικαιούνται να συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ όσοι/ες στο παρελθόν δήλωσαν συμμετοχή σε κάποια και στη συνέχεια την άφησαν ανολοκλήρωτη, ή όσοι αρνήθηκαν Εκπαίδευση ή ακόμη όσοι δημιούργησαν προβλήματα σε προηγούμενες ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΕΣ. Τέλος, οι συμμετέχοντες σε αυτήν, αλλά και σε όλες τις ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΊΕΣ του παρόντος εξαμήνου, είναι υποχρεωμένοι να διαβάσουν και να κατανοήσουν βαθιά, τα κείμενα ΟΔΗΓΗΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ 24-9-18 και ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ 24-9-18, τα οποία σας αποστέλλονται άμεσα.

7. Ωστόσο, ο κανονισμός λειτουργίας της Ερευνητικής μου Ομάδας θα εφαρμοστεί στο ακέραιο. Οποιοσδήποτε συλληφθεί για fabricated Data, όπως τόσες φορές έχω πει, απομακρύνεται αυτόματα από όλα μου τα μαθήματα και δεν θέλω ούτε να τον ξέρω. Δεν αστειεύομαι. Και δεν θα επιτρέψω σε κανένα να μολύνει με πλαστά/κατασκευασμένα Data την ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ.

8. Το ΥΕΠ μάθημα θα γίνεται πάντα κανονικά, καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμερινού εξαμήνου, στην αίθουσα Καμπίτση, στις ώρες 11.30-14.30.

9. Για να έχετε μια ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ αναφορικά με τα  ΜΑΘΗΜΑΤΑ του Καθηγητή  Βασίλη Δαφέρμου, αλλά και για τις ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΕΣ που διεξάγονται κατά τη διάρκεια του παρόντος εξαμήνου, στο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ, είναι απαραίτητο να παρακολουθείτε τις σχετικές Ανακοινώσεις που αναρτώνται στο site του ως άνω Εργαστηρίου:

http://labpolep.soc.uoc.gr/

Μόνο τότε θα ξέρετε τι ισχύει… και τι πρέπει άμεσα να κάνετε… Ακόμη πριν με πάρετε τηλέφωνο ή μου στείλετε email να έχετε διαβάσει υποχρεωτικά την προηγηθείσα Ανακοίνωση. Για όσους, από τα λεγόμενά τους, φαίνεται να αγνοούν όσα ο Διδάσκων επισημαίνει, δεν θα υπάρχει απάντηση.

10. Τέλος, υπενθυμίζεται ότι όσοι/όσες από τους ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ επιθυμούν ΣΥΣΤΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ δεν θα πρέπει να ξεχνούν ότι γι’ αυτήν απαιτείται παρακολούθηση 3 τουλάχιστον μαθημάτων με βαθμό πάνω από 8, κι ακόμη ότι θα πρέπει να αποστείλουν στον Διδάσκοντα την Αναλυτική τους βαθμολογία (από τη Γραμματεία του Τμήματος). Βέβαια, απαιτείται να γνωρίζουν επακριβώς τις συγκεκριμένες ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΕΣ που πραγματοποίησαν, ώστε να λάβουν τη ΣΥΣΤΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ στα Ελληνικά ή στα Αγγλικά.

11. Παιδιά όλοι μαζί, δυνατά. Να σηκώσουμε τον ήλιο της Έρευνας πάνω από το Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Ο Διευθυντής του Εργαστηρίου, Καθηγητής Βασίλης Δαφέρμος