25/10/17 ~ Ανακοίνωση Δειγματοληψίας Έρευνας 92

Ρέθυμνο 30-10-17 ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ:

  • Η ΕΜΒΑΠΤΙΣΗ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΣΤΑ ΕΜΠΕΙΡΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ (ΥΕΠ)
  • ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ POISSON LOGISTIC REGRESSION (ΥΕΣ)

Ειδοποιούνται οι Φοιτητές/τριες που έχουν τα παραπάνω μαθήματα ότι την ΔΕΥΤΕΡΑ 30-10-17 θα διεξαχθεί  μη υποχρεωτική, όπως πάντα, ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ (30% του τελικού βαθμού) και με τις εξής παραμέτρους:

1.  Υποχρεωτική εκπαίδευση των Δειγματοληπτών ΔΕΥΤΕΡΑ 30-10-17 και στις ώρες 8.45-10.00, στο Εργαστήριο Κοινωνικής Στατιστικής του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης. Όσοι καθυστερήσουν στην εκπαίδευση δεν θα λάβουν φάκελο.

2.  Άμεση έναρξη της τριήμερης Δειγματοληψίας 30, 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου, σύμφωνα με ημερήσιο κατάλογο που θα συνταχθεί από τον υπ. Διδάκτορα Θοδωρή Σφακιανάκη, ύστερα από ηλεκτρονική συνεννόηση με τους προτιθέμενους να συμμετάσχουν.

3.  Υποχρεωτική Εισαγωγή των Δεδομένων στους Η/Υ το αργότερο μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 1-11-17 και ώρα 21.00.

4.  Καθημερινές ώρες ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑΣ 10.00-14.30 το πρωί, και 17.30-20.30 το απόγευμα.

5.  Στη συγκεκριμένη ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ μπορούν να συμμετάσχουν οι 28 πρώτοι που θα δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή, μέσω της φόρμας:

https://goo.gl/3pyTx5

Η φόρμα θα παραμείνει ανοιχτή το αργότερο μέχρι και την Παρασκευή 27-10-17, εκτός εάν συμπληρωθούν νωρίτερα οι διαθέσιμες θέσεις.

6. Δεν δικαιούνται να συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ όσοι/ες στο παρελθόν δήλωσαν συμμετοχή σε κάποια και στη συνέχεια την άφησαν ανολοκλήρωτη, ή όσοι αρνήθηκαν εκπαίδευση ή ακόμη όσοι δημιούργησαν προβλήματα σε προηγούμενες ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΕΣ. Τέλος, οι συμμετέχοντες σε αυτήν, αλλά και σε όλες τις ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΊΕΣ του χειμερινού εξαμήνου, είναι υποχρεωμένοι να διαβάσουν και να κατανοήσουν βαθιά τα κείμενα ΟΔΗΓΗΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ 2017 και ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ 2017, τα οποία σας αποστέλλονται άμεσα.

7. Ωστόσο ο κανονισμός λειτουργίας της Ερευνητικής μου Ομάδας θα εφαρμοστεί στο ακέραιο. Οποιοσδήποτε συλληφθεί για fabricated Data, όπως τόσες φορές έχω πει,  απομακρύνεται αυτόματα από όλα μου τα μαθήματα και δεν θέλω ούτε να τον ξέρω. Δεν αστειεύομαι. Και δεν θα επιτρέψω σε κανένα να μολύνει με πλαστά/ κατασκευασμένα Data την ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ.

8. Το ΥΕΠ μάθημα θα γίνεται κανονικά, καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμερινού εξαμήνου, στην αίθουσα Α6 (αμφ. Αλεξανδρόπουλου), στις ώρες 11.30-14.30.

9. Προσοχή! Οι παρακολουθούντες το ΥΕΣ της ΔΕΥΤΕΡΑΣ, είναι υποχρεωμένοι, όταν διεξάγεται ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ, να προσέρχονται στο ΥΕΠ, στην αίθουσα Α6, και όχι στο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ, στις ώρες 11.30-14.30, επειδή τα δυο μαθήματα ΥΕΠ και ΥΕΣ συγχωνεύονται στην περίπτωση αυτή, λόγω υψηλής γνωστικής συνάφειας.

10. Τέλος, υπενθυμίζεται ότι όσοι/όσες από τους ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ επιθυμούν ΣΥΣΤΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ δεν θα πρέπει να ξεχνούν ότι γι αυτή  απαιτείται παρακολούθηση 3 τουλάχιστον μαθημάτων με βαθμό πάνω από 8, κι ακόμη ότι απαιτείται να γνωρίζουν επακριβώς τις συγκεκριμένες ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΕΣ που πραγματοποίησαν  για να λάβουν τη ΣΥΣΤΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ στα Ελληνικά ή στα Αγγλικά.

11. Παιδιά όλοι μαζί, δυνατά. Να σηκώσουμε τον ήλιο της Έρευνας πάνω από την Ελλάδα.

Ο Διδάσκων, Καθηγητής Βασίλης Δαφέρμος