06/10/20 ~ Ανακοίνωση για ΥΕΣ, ΥΕΠ και Δειγματοληψίες Χειμερινού Εξαμήνου 2020-2021

Ρέθυμνο 5-10-20

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΒΑΣΙΛΗ ΔΑΦΕΡΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

  • Η ΕΜΒΑΠΤΙΣΗ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΣΤΑ ΕΜΠΕΙΡΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ (ΥΕΠ),
  • ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ COX REGRESSION (ΥΕΣ).

Ανακοινώνονται, στους Φοιτητές/τριες που θέλουν να παρακολουθήσουν το ένα από τα παραπάνω μαθήματα ή και τα δυο και θέλουν επίσης να συμμετάσχουν στη ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ της 26-10-20, τα εξής:

  1. Φοιτητές/Φοιτήτριες που θέλουν να γίνουν δεκτοί στο ΥΕΣ  θα πρέπει, αφού τη διαβάσουν καλά, και συμφωνούν με το περιεχόμενό της, να μου αποστείλουν στη διεύθυνση dafermos.v@uoc.gr την επισυναπτόμενη ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΟΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΥΕΣ,  χωρίς φυσική υπογραφή, απλά με αναγραφή του ονόματος στο τέλος της (αρχείο .docx). Αποκλειστική ημερομηνία υποβολής της ως άνω ΔΗΛΩΣΗΣ μέχρι και 11-10-20 το μεσημέρι.
  2. Φοιτητές/Φοιτήτριες που θέλουν να συμμετάσχουν στην τηλεματική ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ, από το σπίτι τους, από το δικό τους laptop,  θα πρέπει, αφού τη διαβάσουν καλά και αν συμφωνούν με το περιεχόμενο της, να μου αποστείλουν άμεσα στη διεύθυνση dafermos.v@uoc.gr την επισυναπτόμενη ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ ΤΗΣ 26_10_20  χωρίς φυσική υπογραφή, απλά με αναγραφή του ονόματος στο τέλος της (αρχείο .docx). Αποκλειστική ημερομηνία υποβολής, της ως άνω ΔΗΛΩΣΗΣ, μέχρι και 11-10-20, το μεσημέρι.
  3. Στις 12-10-20 και ώρα 9.00 ακριβώς θα γίνει ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΠΤΩΝ και όποιος/όποια απουσιάζει ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΌ Τις 3 ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 20-21.
  4. Ναι, καλά διαβάσατε. Το πολύ 3 ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΕΣ θα πραγματοποιηθούν σε αυτό το εξάμηνο. Κι όποιος προλάβει. Νίπτω τας χείρας μου.
  5. Οι ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΕΣ ωστόσο δεν θα έχουν τη μορφή που ξέρατε. Θα είναι όπως είπα, τηλεματικές. Τέρμα η φυσική παρουσία στο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ, τέρμα τα φυσικά ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΌΓΙΑ, τέρμα οι βάρδιες, τέρμα η εισαγωγή των Δεδομένων (Data Entry). Η ζωή σας θα γίνει εύκολη, αναφορικά με τη ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ.

Ο Διδάσκων

Καθηγητής Β. Δαφέρμος